Tallers i formacions EN COMPETÈNCIES DIGITALS

QUÈ ÉS LA COMPETÈNCIA DIGITAL?

La competència digital es defineix com l’ús crític i segur de les Tecnologies de la Societat de la Informació pel treball, l’oci i la comunicació.  

Aplicar les tecnologies no és gestionar un canvi tecnològic, sinó gestionar la immersió en una cultura digital que porta noves maneres d’interacció, participació, comunicació, de consumir i produir coneixement.

Els nostres tallers tenen l’objectiu de ser diferents, dissenyats per desenvolupar les competències i habilitats necessàries perquè joves i adults aprenguin les competències digitals necessàries per poder-se enfrontar a la realitat actual, així com per ajudar-los a cercar feina.

La competència digital no només proporciona la capacitat d’aprofitar la riquesa de les noves possibilitats associades a les tecnologies digitals i als reptes que plantegen, resulta cada vegada més necessària per poder participar de forma significativa a la nova societat i economia del coneixement del segle XXI.

 

Què oferim?

PROGRAMES A MIDA PER A LA POBLACIÓ: GENT GRAN, ADULTS I JOVES

Oferim programes a mida per al desenvolupament i actualització competencial de persones en l’àmbit digital amb l’objectiu de millorar l’ocupació actual i disminuir la bretxa tecnològica.

 

EMPRESES

Ens adaptem a les empreses per ajudar-les i facilitar-li’s la integració tecnològica i digital de la seva empresa a través de la formació de tecnologies 4.0.

Tallers i formacions

XARXES SOCIALS

Què són les xarxes socials? Perquè em poden servir? Aprenem a utilizar les xarxes socials, depenent de l’ús que en volguem fer.

 

CREATIVITAT I PRODUCTIVITAT

Curs dedicat a aprendre diferents eines relacionades amb la productivitat i la creativitat com
Canva, Prezi, Genially. Dóna un toc diferent a les teves presentacions! També treballarem amb eines per
col·laborar virtualment:mural.ly, padlet,…

 

PENSAMENT COMPUTACIONAL

Treballar amb diferents eines i recursos per potenciar el pensament computacional, això ens ajudarà a resoldre millor els problemes i estructurar els nostres pensaments.

 

MOURE’NS PER INTERNET

Com navegar i comprar online de forma segura. Gestió de tràmits. Així com aprendre a saber buscar informació. 

 

EDICIÓ DE VÍDEOS

Aprenentatge bàsic per aprendre a editar vídeos i poder-los penjar a les xarxes socials, i fer-ne difusió.

 

CREACIÓ D’UNA WEB

Aprenem a dissenyar i crear la nostra pròpia web, des d’eines d’iniciació fins a més expert. Així com podem administrar la nostra pàgina web.

CONTACTE AMB NOSALTRES

Si tens dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres