Qui som?

Els Marrecs de Vilassar som un equip formats per joves de diferents edats.

Laura

Laura

@pedrarodona

M’encanten les xarxes socials i penjar fotos! Sóc participant de la FLL des del 2014 i sempre ha estat una experiència gratificant. El meu somni és convertir-me en actriu i dedicar-me a crear coses noves.

Carla

Carla

@carla.claramunt

Tinc 16 anys i participo a la FLL des del 2014. Ha estat una experiència inolvidable i gràcies a aquesta he descobert la meva professió, vull ser enginyera. També m’agrada molt la música i els esports, faig natació sincronitzada i tenis.

Ariadna

Ariadna

Hola, em dic Ariadna, tinc 14 anys i visc a Vilassar de Mar. Els meus hobbies són judo, natació, anglès i robòtica. També m’agrada molt el mar i quedar amb els amics.

Arnau

Arnau

Tinc 14 anys i visc a Vilassar de Mar. No tinc gaires aficions, pero algunes són el futbol, robòtica, mirar series i sobretot estar amb els meus amics o també anar amb el cau.

Hugo

Hugo

Tinc tretze anys i visc a Argentona. Vaig a l'IES Argentona i la robòtica m'agrada molt. Promou el treball en equip i els nous coneixements. A part de robòtica també m'encanta jugar a tennis i esquiar. També tinc nacionalitat suissa i vaig allà cada any per veure alguns membres de la meva família i gaudir de la neu.

Alèxia

Alèxia

Tinc 13 anys. Tinc dos noms, i dos cognoms. El meu nom sencer és Alexia Helena. Visc a Vilassar de Mar. Però sóc de Brasil. M’agrada la robòtica des de fa uns tres anys. Va començar con una curiositat, però ara ho trobo una gran activitat. També m’agrada quedar amb els amics i amigues. També llegir. Ho trobo entretingut, i quan estic inspirada, escric.

Núria

Núria

Jo sóc la Núria, tinc 12 anys.

Sóc de Catalunya m’encanten els animals, llegir, dibuixar, la robòtica, fer esports i viatjar.

Els meus passatemps són: Jugar a hokey, fer robòtica i observar animals.

Marc P.

Marc P.

Hola sóc en Marc Pagès Cuquet i tinc 12 anys. M’agrada la robótica i el trial. Sóc de catalunya més concretament de Vilassar de Mar.

Llorenç

Llorenç

Hola tinc 11 anys i visc a Arenys de Munt. Vaig descobrir la robòtica gràcies al meu cosí que, quan va ser jutge, em va convidar a assistir a la FLL de Girona. Els meus hobbies són: programar, construir i nedar. Sempre m'he sentit molt ben acollit en el grup.

Marc V.

Marc V.

Tinc 10 anys ,els meus hobbies son robòtica i judo ,m’agrada el YouTube .

Visc a Vilassar De Mar

Tinc un germà petit que es molt divertit i molts amics, a marrecs.

Eduard

Eduard

@edu_pocurull

Participo a la FLL des del 2012. M'agrada molt programar.

Lucas

Lucas

Aquest ha estat el meu primer any a la FLL. M'agrada programar Arduino i altres plaques.

Jordi

Jordi

Entrenador

Pare de tres nens. M'agrada la natació i el Windsurf. Participant a competicions de robòtica des del 2012.

© 2018 Marrecs de Vilassar