Adults

Oferim tallers per a joves, adults i famílies per tal d’aconseguir tenir competències digitals utilitzant diferents recursos que els hi poden servir per la seva tasca laboral, diària, personal i social.

 

Què és la competència digital?

La competència digital es defineix com l’ús crític i segur de les Tecnologies de la Societat de la Informació pel treball, l’oci i la comunicació. Aplicar les tecnologies no és gestionar un canvi tecnològic, sinó gestionar la immersió en una cultura digital que porta noves maneres d’interacció, participació, comunicació, de consumir i produir coneixement.

Els nostres tallers tenen l’objectiu de ser diferents, dissenyats per desenvolupar les competències i habilitats necessàries perquè joves i adults aprenguin les competències digitals necessàries per poder-se enfrontar a la realitat actual, així com per ajudar-los a cercar feina.

Quins tallers oferim?

Xarxes socials: Què són les xarxes socials? Perquè em poden servir? Aprenem a utilitzar les xarxes socials, depenent de l’ús que en vulguem fer.

Creativitat i productivitat: Curs dedicat a aprendre diferents eines relacionades amb la productivitat i la creativitat com
Canva, Prezi, Genially. Dóna un toc diferent a les teves presentacions! També treballarem amb eines per col·laborar virtualment: mural.ly, padlet,…

Pensament computacional: Treballar amb diferents eines i recursos per potenciar el pensament computacional, això ens ajudarà a resoldre millor els problemes i estructurar els nostres pensaments.

Moure’ns per Internet (també per a famílies): Com navegar i comprar online de forma segura. Gestió de tràmits. Així com aprendre a saber buscar informació.

Edició de vídeos: Aprenentatge de gravació, edició i publicació de vídeos.

Ús de l’entorn Google (també per a famílies): Conèixer i utilitzar les diferents eines de l’entorn Google: Drive, Gmail, Sites, Meet, Classroom…